🔅Alvy’s 🔅坚尼地城🔅酒吧餐厅🔅最近又去encore左呢间酒吧,今次试左佢嘅食物!佢嘅啤酒tap当然系选择好多,仲有特别少爷啤,好开心又可以chill一晚!我地叫左个「白鬼 Bak Gwei」pizza ,超有惊喜!佢个pizza好creamy,有忌廉味,上面竟然系叉烧同姜蓉!估唔到咁夹,同埋完全唔油腻,我地两个人食左个10吋pizza完全系享受!我地仲叫左个威士忌烧烤鸡翼!个酱唔系好重威士忌味,不过烧烤酱加 sour cream就一定好好食!Encore 啤酒几round and this is a good night again! Alvy's立即在OpenRice网上订座 网址: https://s.openrice.com/QrbS09o0800~uZ5MGAA地址: 西环坚尼地城荷兰街8号地舖电话: 23122996=====================#黄店 #酒吧推荐 #酒吧 #pizza #新鲜烤pizza #圣诞大餐 #白鬼 #创意pizza #西环黄店 #手工pizza #鸡翼 #啤酒 #啤酒控
🔅Alvy’s 🔅坚尼地城🔅酒吧餐厅🔅

Alvy's