2020-08-29
男友多年前黎食过已经赞不绝口,今次适逢第一日开番晚市,我地一于就拣左呢个黎食,好彩7:45到唔洗排队无book位都入得😚😚-云丹蟹肉卷🦀$228-大片海胆铺左系蟹肉卷物上面,面头仲有黑松露既味🍄🦀一口一啖鲜味十足,用料都相当新鲜🌊吞拿鱼蓉丼🐠$198-推介🔴必点必点必点🔴,面头吞拿鱼腩劲肥美入口就融,吞拿鱼蓉都好多又够新鲜🌟,食左大片海洋落肚🌊份量都算多,保证你啖啖都有吞拿鱼蓉蟹味噌甲罗烧🦀$78-成个蟹盖上既时候,知我要影相特登比我影左先烧。蟹盖🦀上有鹌鹑蛋🥚、葱粒💚、蟹肉🦀、蟹膏🤎,仲有脆卜卜既蟹子🧡,专业既手势下先倒个鹌鹑蛋浆落去,再高速不停搞拌,之后佢地会不定时检查食得未,太好味最后再encore叫多个🤤-帆立贝壳烧🐚$78-烧到刚刚好,食到有淡淡清酒味🍶🐚仲会剪开做4小件,少少烟韧好香好弹牙🌊味醂鱼干🐡$78-甜甜地好开胃,切到一条条🐡,个质地并唔系脆身而系偏软少少,再点埋蛋黄酱😆好夹做前菜好唔错😚鲑鱼刺身🍣$78-劲大片又厚身又够肥美,点上个豉油同新鲜磨既wasabi💚鲜味十足,有成4️⃣大片绝对满足🈵️一口芝士🧀$68-以为系平时果啲芝士饼/波,🧀点知呢款三角形真系无见过,食落
云丹蟹肉卷🦀$228
味醂鱼干
鲑鱼刺身🍣$78
鲑鱼刺身
一口芝士🧀$68
以为系平时果啲芝士饼/波,🧀点知呢款三角形真系无见过,食落漏得黎又好满足。有成5️⃣大旧好满足😚
一口芝士
炸鸡软骨🐥$58
炸到劲干身又够脆!份量都几多下🥣,一人一粒🐣不停食食极都仲有架!虽然够哂味,但重口味既我地request左要蛋黄酱有得点下黎食🐤
梅干烧酎🍶$68
饮落唔会太重酒精,系好多冰🧊浸住既梅酒味道中和番,好适合食居酒屋🏮慢慢逐啖叹。
芒果乳酸🥭$58
正常芒果梳打味,非常够冻又解渴