2018-10-24
好耐无食好野,突然想食放题,即兴约左朋友收工后食个宵夜时段~因为我地夜放工,所以就揾左呢间收夜d既⋯可能时间晏⋯都唔太多人⋯去到就可以直接入⋯坐位都算宽敞~唔会好迫⋯而且同隔离枱都有距离⋯唔会听晒人地讲野⋯比平时既放题店好好多~~野食都几有惊喜首先刺身都好新鲜⋯份量都有俾足⋯第一盘既三文鱼有少少去唔晒d骨,不过之后再叫既都无事~带子好厚肉~好食!而且都有好几款选择~种类都算多!寿司都有好多款,我地因为样样都想试⋯所以都嗌多左少少⋯🙈手卷就大左dd⋯如果可以迷你d就更好我地重叫左沙律同小食~样样都好新鲜同好食无咩中伏!我特别中意佢个汁煮一口牛,牛肉唔会太硬,亦唔会太咸,个汁好好味~我食左几旧先发现唔记得影相添呀烧物同炸物都唔够胆嗌得多,因为已经开始饱🙈烧虾都几新鲜,平时好惊会有大量盐系面,好彩佢系适中,唔会咸死!而烧菠萝⋯一上枱就俾人食左⋯影唔到相⋯佢系无连皮嫁~食起黎好方便,而且好食⋯👍🏻芝麻鸡翼够晒脆,但就淡左d⋯而个鸡软骨⋯⋯⋯⋯应该系最差既一味⋯⋯太硬又无味⋯都唔知自己食左咩⋯⋯🤦🏻♀️重有个牛肉寿喜烧~一上枱系忘记左影相既⋯到分左俾大家先记得影⋯所以现实系无咁细碗🤣但都系好味既
我地重叫左沙律同小食~样样都好新鲜同好食无咩中伏!我特别中意佢个汁煮一口牛,牛肉唔会太硬,亦唔会太咸,个汁好好味~我食左几旧先发现唔记得影相添呀烧物同炸物都唔够胆嗌得多,因为已经开始饱🙈烧虾都几新鲜,平时好惊会有大量盐系面,好彩佢系适中,唔会咸死!而烧菠萝⋯一上枱就俾人食左⋯影唔到相⋯佢系无连皮嫁~食起黎好方便,而且好食⋯👍🏻芝麻鸡翼够晒脆,但就淡左d⋯而个鸡软骨⋯⋯⋯⋯应该系最差既一味⋯⋯太硬又无味⋯都唔知自己食左咩⋯⋯🤦🏻♀️重有个牛肉寿喜烧~一上枱系忘记左影相既⋯到分左俾大家先记得影⋯所以现实系无咁细碗🤣但都系好味既!入面有菜、冬菇、豆腐、牛肉同生蛋!热辣辣,整一整只蛋就会熟,所以唔洗怕,饱都可以食晒成兜!反而饮品选择就唔多,得一般汽水同忌廉沟鲜奶,茶类就得热饮⋯不过如果想饮酒⋯系可以加钱任饮既,但由于第日重要返工⋯所以我地都无饮⋯⋯⋯整体上成餐饭都系好食既⋯而且上菜既速食都适中!无咩漏单既情况⋯亦唔会一气过上晒枱⋯职员普遍系有礼貌既!下次可以再去试埋其他野!