2021-05-17 539 浏览
今日早起身,突然口痕想食寿司郎做早餐,谂住早九个字都够做,点知「少年,你太年轻了」,去到已经打哂蛇饼,最尾开门拎完飞等多成个钟先有位入到去第一时间紧系order五月最新限定menu啦一睇到大理石咁ge纹就知我咩料啦,一食不得了,鱼脂系口入面大爆发,香到不得了,得分9点。重有1分去咗边? 美中不足有少少筋,如果唔系就perfect池帆立贝鲜味非凡,加上咸香的三文鱼子,而且厚厚的口感令人欲罢不能,oishi我谂亲爱的读者们都有同一个谂法: 呢旧嘢应该腥到不得了 lol 无错,我都挣扎咗好耐究竟叫唔叫嚟食,你知啦等阵好似明X醋鲭鱼咁就死得人。不过人一世物一世咩都要试吓,一食,其实系好好食㖞。佢鱼味好香,同埋应该用咗少少醋,提起佢ge鲜味,强烈推荐又返到嚟我最爱ge吞拿鱼,今次到赤身,无得输,越咬越有鱼香味,大爱赤贝一贯味道鲜美,爽口的裙边,配上清新脆脆的青瓜,为炎热的夏日降一点温。落order果时谂紧点解咁似油甘鱼,后尾先知间八系大size ge油甘鱼个名,食落油脂感十足,满口都系丰溢ge感觉,鱼味相当出众三文鱼的油脂感重,鲜味亦足,不过唔太特别呢个比较失色一d,味道好淡,好似食紧好爽ge胶
今日早起身,突然口痕想食寿司郎做早餐,
谂住早九个字都够做,点知「少年,你太年轻了」,
去到已经打哂蛇饼,最尾开门拎完飞等多成个钟先有位
入到去第一时间紧系order五月最新限定menu啦
八洲水产天然黑鲔大吞拿鱼腩
特盛帆立贝

小肌
八洲水产天然天然蓝鯺吞拿鱼
赤贝裙边军舰

鹿儿岛产极上间八

青森产海鳟三文鱼

三文鱼的油脂感重,鲜味亦足,不过唔太特别
白鸟贝

呢个比较失色一d,味道好淡,好似食紧好爽ge胶
竹笋茶碗蒸
有三粒大竹笋,加埋高汤蒸蛋,味道不错
赤贝

叫返个正常ge赤贝收尾,正常发挥,甜味满点
白桃芭菲
呢个真心正,白桃味雪芭配上白桃,再加上雪糕,绝对系甜度满载,无得输,大推!
正式为呢一餐划上完美ge句号,为下次排队做好准备 lol
2021-05-16
八洲水产天然黑鲔大吞拿鱼腩