2023-01-17
📍 夜猫。烧地址:元朗俊贤坊18号权益大楼地下4号舖 元朗附近一向多美食,衬最近冻冰冰忍唔住要食下串烧 🍡今次介绍嘅呢一间主打唔同款式嘅串烧 及 麻辣烫 🥘舖头细细但五脏俱全,而且价钱都几亲民化 食物水准很高 ✔️✔️🍜 四𩠌麻辣烫配粉面 $58 我地拣左蟹柳、 芝士丸、 厨师肠 、贡丸 🥢𩠌同面份量都好足料😝 满满一碗唷 🍜而汤底方面因为我唔食得辣只可以叫清汤 但依然好味 💯烧物方面我地嗌左烧鸡泡鱼干 $68 - 鸡泡鱼干油脂清香沾上沙律酱 送啤酒真系Perfect 🙌🏻蜜烧鸡中翼 $25 -外皮香脆肉质嫩滑 😍盐烧牛舌串 $23 -食落好爽口 牛味都几浓 🥰焦糖菠萝 $22 - 会爆汁既菠萝🤩 推荐❗️推荐❗️香草羊肉串 $24 -肉串锁紧肉汁 超有惊喜 💕鸡全翼 $22 - 大大只鸡全翼烧得香脆 好香口 ❕❕厨师肠 $18 - 儿时回忆, 食串烧必叫之一 🫶🏻🫶🏻 牛骨髓 - 舖头新出产品 有蒜蓉及芝士两款味 😍平时真系好少地方有得食架 👀 下次一定会 ENCORE 🤙🏻🤙🏻串烧每款都系即叫即烧🔥全部都热辣辣 抹上调味料再撒上好香既孜然粉 🧂款款都好邪恶😍
地址:元朗俊贤坊18号权益大楼地下4号舖
元朗附近一向多美食,衬最近冻冰冰忍唔住要食下串烧 🍡
今次介绍嘅呢一间主打唔同款式嘅串烧 及 麻辣烫 🥘
🍜 四𩠌麻辣烫配粉面 $58
我地拣左蟹柳、 芝士丸、 厨师肠 、贡丸 🥢
𩠌同面份量都好足料😝 满满一碗唷 🍜
而汤底方面因为我唔食得辣只可以叫清汤 但依然好味 💯