2019-04-24 283 浏览
难得假期梗系要训到自然醒,训醒之后想揾个无咁多人既地方食个茶记,于是就去左九展既华星食番常餐啦🍳你话系咪好似吹捧到咁好食呢?其实就未到话一试难忘。不过你当番人地系普通茶记,四十几蚊一个餐有热饮,佢就一定系above average㗎啦!🌟2个人,叫左个常餐同老外套餐。真心,2款都唔错。个厚多士有烘底,有一层簿簿地既鲜牛油(唔系一pat);炒蛋都无hea你,够creamy;叉烧意粉其实系食个汤,都够味。至于个炸鱼柳系好传统个只,粉唔簿不过炸个阵够晒热,入面系嫩既;个烟肉就啱晒我口味,唔会煎到㶶晒,有少少脆就够🥓👌🏼食完之后,友人似乎太钟意个厚多士,叫多个咸牛蛋治。略嫌中间啲料太湿,不过其实都系average既,不错的😉

常餐

咸牛蛋治