2020-10-20
经典安格斯芝士汉堡餐(套餐价: $98)面包好松软,块汉堡好厚身好juicy🤤除咗块汉堡之外,配料仲有芝士、蕃茄、生菜,其实就系经典汉堡包嘅配料🤣 佢嘅芝士份量好多,一路食一路拉丝😋🧀 加埋个酱食落味道好夹,不过肉汁同埋酱汁都好多,好容易食到成手都系😆我仲加咗$48转Milkshake😍 呢间餐厅嘅milkshake加左movenpick雪糕整🤤店员仲帮我系面加左啲caramel,无得输啦🤰🏻芝士薯条(跟餐)芝士酱同薯条系分开上,咁样薯条就冇咁容易变淋~薯条系即叫即炸,上枱仲系热辣辣架🤩 个酱系比较杰身𠮶种,都几香浓,食完即刻觉得肥咗几公斤🙈大啡菇合桃芝士汉堡餐(套餐价: $98)唔想咁Heavy食呢个餐就啱晒!面包同样好软熟,个落好juicy!咬落去啲菇嘅水份即刻标晒出黎💦平时好少见包入面会加合桃,但出奇地有几夹,仲丰富左成个包嘅口感添😋 好钟意呢个包!食完一啲罪恶感都冇🥳香脆鸡翼(跟餐)同样都系即叫即炸,外皮炸到好香脆😍,已经唔系即刻食,但摆左阵咬起上黎仲系,鸡肉都几嫩、滑,得两只真系唔系几够喉🤪 -La Casa Bistro (上环)📍 上环文咸东街2号地舖抵食指数:😚😚😚😚/
芝士薯条(跟餐)
大啡菇合桃芝士汉堡餐(套餐价: $98)
香脆鸡翼(跟餐)
La Casa Bistro (上环)
📍 上环文咸东街2号地舖
抵食指数:😚😚😚😚/5