好主动咁约心仪既男仔食饭,好快就认承了,跟住带我去尖沙咀叫悦火,地点系尖沙咀东部加连威老道100号港晶中心地下10-11号,好开心,呢度既格局都好有日本风情,职员又好好服务,见都有好多套餐,我地食悦既商务套餐,其中有鲍鱼食,好香既鲍鱼,虽然我不是特别爱好,但觉得好食!🎉呢种名叫刺身两点,有油甘鱼和鲭鱼,呢碟既质素好好,鱼味好浓厚,食得好滋味🎉烧物盛 五品又系好出色,日本迷你蕃薯,牛舌,黑豚五花腩,鸡髀肉,鱿鱼系齐晒度,日本迷你蕃薯🍠好甘甜,牛舌都好鲜美,点解可以咁好食,黑豚五花腩仲好食,鸡髀肉大大份,鱿鱼都好新鲜,呢种五品好正🎉原来仲有埋蒸蛋、渍物,今餐可以同心仪既人一齐食,真系好开心,佢都话好钟意食寿司四贯,大家都一致认同,带子,金目鲷,油甘鱼,赤身,呢几款营养高,味道好🎉鲷鱼清汤系好值得饮,𠮶个真系轻盈而且鲜美得嚟👍🏻!汤头透明得嚟带有鲷鱼嘅天然鲜味,饮落去感觉到身体都清爽咗好多😌。鱼肉煮到啱啱好,咬落去肉质鲜嫩,完全无任何腥味,反而有淡淡嘅甘甜😋。加埋啲细细嘅蔬菜碎粒,令汤底更加鲜甜,感觉好健康🥗。呢碗汤食落令人感觉好舒服,几适合食完重口味嘢之后嚟一碗清新嘅转口,或者作为一个轻盈

🎉鲷鱼清汤系好值得饮,𠮶个真系轻盈而且鲜美得嚟👍🏻!汤头透明得嚟带有鲷鱼嘅天然鲜味,饮落去感觉到身体都清爽咗好多😌。鱼肉煮到啱啱好,咬落去肉质鲜嫩,完全无任何腥味,反而有淡淡嘅甘甜😋。加埋啲细细嘅蔬菜碎粒,令汤底更加鲜甜,感觉好健康🥗。呢碗汤食落令人感觉好舒服,几适合食完重口味嘢之后嚟一碗清新嘅转口,或者作为一个轻盈既开胃菜都好正👌🏼!总之,呢碗鲷鱼清汤绝对值得一试,尤其系天气热嘅时候饮一碗,清凉解渴啊!😍