2019-12-11 281 浏览
讲起素食,好多人都会谂起食斎,例如一d中式既斎铺。但系原来今时今日,食素已经有好多元化,食素都可以系一种享受呢个不可能汉堡,如果唔话你知原来中间个块唔系汉堡排可能到你食完埋单都唔知察觉佢唔系肉。而且中间仲要做到好似得5成熟既效果蕃薯条外表好脆,开头食落去以为食紧薯条!呢个包真系将不可能变成可能!厉害呢个咖哩饭咖哩味好重,但未至于太咸。用意大利饭黎配日式咖哩真系好新颖,但系又出奇地夹!佢d咖哩并唔系好似平时食咖哩咁淋d汁上面,而系煮个意大利饭个阵已经加埋咖哩去煮,令到每一啖饭都有咖哩味,正!主角吉列猪扒炸得好脆而又唔会好油腻。同样地,唔讲你知你都唔会觉得自己唔系食紧肉!令到平时唔系食开素既小弟对食素有新既睇法!

不可能汉堡包

日式咖哩吉列猪扒意大利饭