2022-06-09
一上到去坐低谂住睇menu 谂下饮咩啦,点知有个靓仔staff行过嚟之后放低咗部电话,我当时心谂点解要放低部电话系我面前嘅?跟住个靓仔staff就向我同我啲friend开始介绍,原来系佢哋参考咗韩国酒吧嘅Group match ,部电话同个Pad系用嚟如果想认识隔篱枱可以用部电话send message(如果俾人拒绝都唔会觉得核突 (哈哈)- 叫咗几杯嘢cocktail 呢杯劲fresh 劲好饮,佢系Whiskey soda不过加咗小小苦酒同青柠汁- 跟住饮饮下同我个朋友讲好想食生果,点知咁啱比个staff 听到,咁佢就劲好人就帮我哋调咗呢两杯用生果mixing 嘅 cocktail ,原来芒果加vodka 系咁好饮,另一杯系mixed berry cocktail 饮落去淡淡果肉好正😍途中同啲Staff同埋其他枱又有互动一齐玩游戏劲有气氛,以后落去中环又有多个地方俾我Chill 啦😌😌😌