依间系无辣椒油供应既面档,虽然阿姐话樽入面系辣椒油,但我只系食都系熟油,唔系辣椒油啰。以前去过奀记老店食云吞面都系无辣椒油既。驱驱一碗牛腩捞要 HKD36 ?﹗白烚芥兰连蚝油都无要收 HKD13?﹗首次帮衬,有点惊奇 ﹗上次帮朋友黎买粥,闻到好香好香既食物味道,唔知系咪牛腩呢?定系其他呢?柱侯牛腩捞面走葱,order 左先知原来我上次路过闻到好香既,搞到好想试既系炸酱捞面,并唔系牛腩,劲失望 ﹗试完个牛腩捞后就劲后悔 ﹗清汤为虾籽汤,较为浓味及偏咸,冻左就更咸。牛腩过瘦又鞋烚烚,口感硬车,唯一可取系炆得非常入味,我要既牛腩系腍、棉、滑先叫好食 ﹗以三十几蚊黎讲,个面底实在太细 ﹗不香不滑不爽,物非常值。烚菜芯,劲细碟,我称为儿童餐啰 ﹗比一般系面档食十几蚊既份量少一半 ﹗连蚝油都无提供。

柱侯牛腩捞面走葱
2011-09-18