2020-04-20
原来有一间好食大排档系附近。住左士瓜湾甘耐,晚餐食黎食去都系个几间,食到好厌。平时留意马头围道呢边有条巷仔,今晚经过,好多人系店外企系度排队,多人得夸张,企到出大街。忍唔住叫左几味𩠌外卖试下。不过我就醒啦,一路行返屋企,一路用UberEats apps落order,甘多人唔通同你地一齐企系度等咩🙈🙈😋黄金蛋黄炸鱼皮,金沙蛋黄九肚鱼。用咸蛋黄炸,好好食,每一盒都见到仲有好多蛋黄碎碎,外卖鱼皮一样脆。😋楚撚记原只脆皮炸猪手 。肉质都几嫩滑多肉, 咬落好有口感,份量十足成个外卖盒爆晒!😋豉椒鹅肠(辣) 。好岩食开浓味野既老公,不过我食落觉得都几辣下,好多好多鹅肠,平时去其他地方叫呢个𩠌,配菜一定系多过鹅肠。呢度竟然系相反,即刻觉得好抵食。
住左士瓜湾甘耐,晚餐食黎食去都系个几间,食到好厌。