2020-11-11 615 浏览
过开黎观塘做野都几中意上骆驼漆揾野食,选择好多,又唔错水准。哩间黄店之前上网见到都想试,今次黎开就坐低食个late lunch。我同朋友大概3点黎到,lunch果轮完左人比较少,所以可以慢慢食。之前一直以为食日本野,原来西式既意粉、意大利饭果d都有得食。吞拿鱼腩油脂丰富,基本上系入口即融,三文鱼厚切新鲜,带子刺身朋友食,我本身唔食,所以唔特别评论。白松露辣肉肠扁意粉一上枱已经闻到好香既松露香味,意粉煮到刚好,辣肉肠同蘑菇既配料都几足。俄罗斯烤牛忌廉阔条面哩个口味好特别,我暂时未试过喺出面食到,食到有肉桂果阵香味,口感好creamy,带有少少酒味,牛肉肉汁浓,系用左hanger steak哩个部位,真系几唔错,份量又十足。

白松露辣肉肠扁意粉
俄罗斯烤牛忌廉阔条面