餐厅: Chatterbox Café (K11 Musea)
资讯:

一般要我等超过 30分钟既食肆, 我都唔会去等, 只系因为太多人都话佢地既野整得好好食, 所以就破例等下, 最后系等左成 55分钟先入座, 讲真 staff 既态度真系一 D 都唔友善, 唔知系因为太忙太多人而影响, 还是本身就系咁, 反正都入左来坐低左, 主要既都系食物, 服务都系其次, 只要唔好再差都可以忍受到本来打算叫传闻好好食既喇沙, 竟然话太好卖沽清, 即刻有 D 失望啰, 唯有海南鸡饭, 白胡椒肉骨茶, 另加一个椒盐豆腐, 饮品就系一杯柠檬薏米水, 凉粉豆浆, 埋单 $383- 海南鸡饭, 入面有齐鸡胸鸡脾肉, 肉质都算几嫩滑, 但个油饭就普通左少少, 而且唔够香唔够油- 白胡椒肉骨茶, 平衡可能食惯药材底既肉骨茶, 感觉呢个有 D 似胡椒猪肚汤既味道, 肉排都算淋, 但汤味就唔够浓, 胡     椒味稍弱, 普普通通- 椒盐豆腐, 一份简单既椒盐豆腐反而系三样食物中最好食, 热腾腾, 豆腐好滑好香, 而且味道岩岩好- 柠檬薏米水,  凉粉豆浆两个饮品就当然唔会有咩惊喜, 不过不失总括来讲, 并唔系其他人所讲既咁好食, 更加唔值得等成个钟, 来到 K11 呢度其实可以考虑其

总括来讲, 并唔系其他人所讲既咁好食, 更加唔值得等成个钟, 来到 K11 呢度其实可以考虑其他美食
海南鸡饭
柠檬薏米水