2019-01-13 1130 浏览
有朋友系吴食肉,所以如果佢提议去食乜嘢我地都会就佢,通常外面食素,食斋,多数都系面筋,豆腐,菜,芋头🐟之类既嘢,食完呢间真系估吴到素菜都可以做到甘出色,仲要食物个摆设完全吴似一般既素菜,有一碟仲好似去左食日本菜甘😂😂吴好以为就甘上去就有得食,都系朋友识得人卜位先有得食既私房素菜😅😅@饺子——需然全部馅料都系素菜做,(但一D都吴输蚀用肉做既饺子,)汤仲好清甜@什锦拼盘—寿司,皮蛋子姜,熏蹄,沙律。寿司—-有D似食更日本寿司,好味👍皮蛋子姜——皮蛋又靓吴会有苦味👍素熏蹄——-食落去既味道直情同真熏蹄一样甘好味😋😋😋😋😋沙律—用云耳,青瓜丝,面头用拆出来的柚子切左朵🌼,好味之余,厨师仲好有心思😊@饭——用健康米做,食落口感好又健康☺️@素咖喱鱼蛋牛丸——-全部味道真系好似食更真系鱼蛋牛丸甘味,最好就系我吴食牛都可以食得😂😂😂@腰果🦐仁肉丁——-味道好味吴在讲,用素都整得甘惹味👍👍👍@🐟—-用腐皮做既鱼卷,真系好味到真系食更🐠甘好味😋😋😋食完呢餐素菜,真系吴知道素菜系可以整得甘好味,又特别,完全可以话系回味无穷👍👍✌️✌️😋😋坐既环境又舒适,招呼仲非常之好👍👍
@什锦拼盘—寿司,皮蛋子姜,熏蹄,沙律。
寿司—-有D似食更日本寿司,好味👍
皮蛋子姜——皮蛋又靓吴会有苦味👍
素熏蹄——-食落去既味道直情同真熏蹄一样甘好味😋😋😋😋😋
@饭——用健康米做,食落口感好又健康☺️
@腰果🦐仁肉丁——-味道好味吴在讲,用素都整得甘惹味👍👍👍
@🐟—-用腐皮做既鱼卷,真系好味到真系食更🐠甘好味😋😋😋
坐既环境又舒适,招呼仲非常之好👍👍