真系估唔到,朋友系呢头番工关系佢讲过好几次约黎呢个平台食下野,终于约得成gathering关系唔系样样野食都有影到,特别mention呢几样好西店员介绍既鸡粒,初初点菜以为会系d巴辣鸡粒朋友,因为捷克都应该经常会用到paprika,但食落系红椒粉带味道出黎,几襟食。猪手又系surprise,初初会assume系脆皮果只猪手,估唔到系黎呢类比较小食到淡身既猪手,大大啖肉食唔需要担心太干呢个问题,饮住啤酒好快食哂甜品一次过试哂三款,一次过叫拼盘平d。甜品水准都同主菜一致地好,特别要点名讲下个朱古力球,三个之中佢最好食。我估唔到既就系用上拖肥做酱,变相唔会朱古力+朱古力=超级无敌甜既情况,出面好多都系呢个组合,通常下场就系漏食唔哂,但呢个当然秒杀!最后饮啤酒边够呢,呢杯野唔洗讲睇到点得著火都知劲野黎啦可惜呢度嘈左dd,店员当日应付唔到咁多人

最后饮啤酒边够呢,呢杯野唔洗讲睇到点得著火都知劲野黎啦

可惜呢度嘈左dd,店员当日应付唔到咁多人