2015-06-08
话说。。有日行街见都就入左去食tea。。结果中伏。。第一。。好多茶餐话无。落左单又话无。改完又改。。结过黎单承惠$14x。。哇。。咩咁贵。。原来佢计埋之前话无过d餐。。叫个经理黎同佢讲。。佢完全无唔好意思咁话。。喔。。我未cut单姐。。哇。。如果我唔出声你米照收我。。离晒普。。第二。。叫左两个餐。。黎左三杯野。。唔紧要。。热饮系暖既唔热。。冻啡系冻奶啡水。。都唔紧要。。点解杯热啡入面有块笃烂晒既柠檬既。。只杯仲要"蜡"次次。。叫经理理论。。佢话。。水吧落错野。。顶。。好明显系用左只未洗既杯啦。。个肥仔一句sorry都无。。真系后悔无影相。。过银份第三。。埋单比钱。。个肥仔挂住倾计。。找小钱。。我企定系到。。佢无理我。。直到我用散银敲张台佢先知。。一样。。一句都无讲sorry。。你老细系你后面都有同我讲唔好意思啦。。一d礼貌都无点知我出左门口个阵跳肥仔仲要啤住我。。。点丫。。乜野态度丫。。真系忍唔住要写佢。。真系后悔无影相。。如果唔系系facebook tag你等你慢慢解释。。超气愤丫永不回头。。
永不回头。。