2011-04-09
之前系团购买左一d卷20蚊当40蚊用 想为呢间店写番个食评total其实买左200蚊共10张其实而家yogurt一街都系, 真系要比较同食得出边d系好味既真系要试匀晒先得港岛区真系唔敢讲, 因为我家住九龙区所以买亲团购劵都只会拣番MK或尖咀呢边系mk区子左crumbs呢间之外, 我觉得yogo既真系可以拍得住呢间店令我有惊喜既系原味yogurt呢只味差唔多10张卷入面我系用左8张都系食原味, 入口真系食得出密绵同滑既口感但香蕉同荔枝味就.........(当中两张用左食呢两只味).仲有就系d toppings比较买少见少~~少选择, 特别系晚上7点去到几乎都好野Toppings拣了但系mochi真系要值得一赞, 好绵~~好有咬口~好烟un既感觉~~特别打番个食评, 其实系想鼓励一吓Yogo, 可唔可以再出多次团购, 因为夏天又快到喇好想用抵既价钱食多次值得一赞既系, 之前每次用亲团购劵, 每一杯既份量都10足, 无话比正价既份量多团购价既就少
想为呢间店写番个食评
total其实买左200蚊共10张
港岛区真系唔敢讲, 因为我家住九龙区
所以买亲团购劵都只会拣番MK或尖咀呢边
呢间店令我有惊喜既系原味yogurt