2017-09-20 555 浏览
今晚赖生同屈小姐黎到IFC,路经此地,冇理由唔揾少少野食做Tea既!顺便庆祝下屈小姐完成左一个属灵既小目标,赖生决定今晚纵佢一晚!系路上,屈小姐因为怕对身体唔好,佢表示自己食一啖,其他比赖生食,不停催眠自己话食一啖就够,不过看透世事既赖生一早就知道事情既发展一定唔会咁简单!终于黎到目的地,Yo mama啦!黎到既时候,居然出左一种新味道!就系西瓜Bubble Gum味,系赖生至爱既西瓜味!一见到西瓜2个字赖生已经盲目左,好彩心水清既屈小姐提提赖生,唔系西瓜味,系西瓜香口胶味,系Artificial 既味道⋯有九成会中伏⋯因为咁,赖生摆脱左西瓜既束缚,忠于原本既决定 - 原味!(呢个时候有个心水清既女朋友真系超好,Wifable ! Wifable! Wifable!)原味Frozen Yogurt配西瓜味糯米糍:4.5⭐️好彩有屈小姐既当头棒喝,赖生先至拣到个咁好味既Frozen Yogurt 咋!屈小姐好叻呀~~~原味Frozen Yogurt超好味,千祈唔好叫其他味道! 食落去幼滑,酸味刚好,同时啖啖都有牛奶味!系天然既牛奶味呀!食落好自然好舒服,个味唔会有奇怪既感觉!而免费既Top
!

,不过看透世事既赖生一早就知道事情既发展一定唔会咁简单!

!)
原味Frozen  Yogurt配西瓜味糯米糍
原味Frozen Yogurt配西瓜味糯米糍:4.5⭐️

!屈小姐好叻呀~~~

原味Frozen Yogurt超好味,千祈唔好叫其他味道!

免费既Topping,赖生拣左西瓜糯米糍⋯结果系⋯伏,有阵薄荷味就知道系假西瓜味⋯不过都叫有少少烟韧既!

屈小姐食完第一啖话:原味好好多!
 之后话要食多啖话试下D西瓜糯米糍⋯
,由头到尾杯野同只羮都系屈小姐手上,不过赖生见有人喂食,仲用同一只羮,咁好服务,咁幸福,点会有意见呢?
  最紧要系屈小姐又绽放佢食甜品既可爱笑容!
系世界上最甜美既笑容呀

而最后,食净最后一啖,屈小姐食埋,再话:我都话我只系食一啖嫁啦
,而赖生就话我要同妳D庄员讲,我有人喂,你地冇

#一啖既定义很广

#最紧要妳食得开心
#原味至高

#在我眼中,妳慢慢的进步

#纵妳是我的强项

2017-08-26
$22.5 (下午茶)
原味Frozen  Yogurt配西瓜味糯米糍
  • 原味Yogurt