2009-05-12
同同事分头出去辨事, 我一个人, 轻轻地, 买件三文治食算. 不过想食好的, 落去 Great 睇睇, 睇睇有乜啱. 昨夜食多了, 今个 lunch 轻轻, 食件包算.看到, Great 呢档 Sandwiches & Salad, 原来是 Habibi 投黎做的. 放出黎卖相几靓, 选择又唔少. 便排下队. 排下排下, 原来条人龙只是 for Salad Bar. 咁就即时离队. 买 Baguette, 是次选择, Prisolutto and fresh mozzarella pasto source , 简单一点, 即是Ham & Cheese. 不过选用了 mozzarella, 同意大利既 ham, 多了种意国风味. 味道, mozzarella 软绵绵的口感, pasto source 带点酸的味道. ham 补充了肉既原素. 是面包皮硬了点, "un" 了点. 不然更佳. 后来才想起, 没有问他们有没有 Panini 机. 带著 cheese 的 Baguette, 热食一定会更加美味. 自己的易赏钱咭掉了, 不然, 我有份储.
自己的易赏钱咭掉了, 不然, 我有份储.