2018-01-28 291 浏览
第一次见到Pepper Lunch嘅餐厅好神奇而且菜式比起canteen嘅Pepper Lunch好菜式好多叫咗一个芝士海鲜意大利饭 有虾有三文鱼有粟米另外俾钱加个带子 讲真啦啲海鲜都唔会太新鲜 连埋个汁捞埋算好新鲜好正嘅感觉 味度普通啦⋯⋯系新奇好玩 好享受个饭姐姐声嘅感 觉个带子都系一啲鲜都冇 用过锡纸兜装住有啲液体。。唔知系牛油定系带子出水都系咁岩行过又未食个Pepper Lunch嘅餐厅见佢有啲新奇嘅菜式 试下姐其实我以为叫贵少少嘅款式会少啲胡椒 因为我唔系咁钟意胡椒 个菜名都冇写话有胡椒 结果嚟到个饭上面都几多胡椒。。。因为间餐厅入面个个都食紧铁板饭 成个铺头都好大浸烧烤味 身上嘅衫好容易有味。。所以都唔可以坐太耐

叫咗一个芝士海鲜意大利饭 有虾有三文鱼有粟米