今晚嘅食评,带大家去海底寻宝!🐟 首先,原条烤鱼吖,真系一大亮点!沙巴龙趸焗到个皮金黄香脆,掂晒!煎完嘅鱼放进番茄汤里头,个味啊!酸酸甜甜,清新过瘾!再嚟讲下配菜,莴笋片、金菇吸晒汤汁,鲜甜得滞,实在太夹!黑豚肉卷就真系轻轻松松一弹嘴,豚肉味道鲜,而且唔会太肥腻。自家制紫菜响铃卷就有另一番风味,面头脆卜卜,咬落去爽口得嚟又唔会黐牙。豆腐皮就似食紧条面,可口卡滋!饮品方面,大家都知啦,港人爱个大大杯!龙凤柠乐同凤凰水果茶冰冰凉,大杯得滞,饮得超满足!🍹总括嚟讲,食完今晚嘅海鲜飨宴,真正系饱到弹开只裤扣咁劲!店家嘅服务同环境都算过得去,面面俱到。以后谂唔到食咩,呢度会系我嘅顶选之一!总之,跟住我嘅食步,你都可以变做美食探险家!👍🏻