冇意中经过鸡地小巴站😗行过条巷仔见到铺面好单调,但系入面好多人😏咁啫系隐藏高质小店?🤩 大约中午13:00入面系坐满晒人嘅,我仲喺门口等咗一阵,不过10min都冇,好快就有位啦👍🏻嚟到呢到梗系食招牌餐啦-豉油汁到识食鸡脾煎蛋饭-估佢唔到,真系好大块鸡脾‼️成个手掌咁大,鸡脾外脆内软😋鸡脾炸过,鸡皮非常酥脆🤩出乎意料吖,鸡肉煮得啱啱好,一个字,绝。当食鸡脾太溜,仲有几片青瓜可以解腻👍🏻都可以见到鸡脾有半只碟咁大😍仲有个一样嘅鸡脾餐,但系就转咗做捞丁,都系豉油汁,其实食落唔似豉油,有啲似卤水汁,但又冇香料味嘅。嗌咗两杯柠茶,一杯正常,一杯少甜少冰,但嚟到两杯都系少甜少冰。 👇🏻👇🏻皮脆肉滑✨最后仲嗌咗个-卤水鸡翅- 但唔记得影相😅鸡翅好嫩,卤水香料好足,唔会咸,我完全觉得啱啱好,‼️重点系唔会见到有毛‼️冇论系睇落食落感觉都好好😋🐽食咗两个餐+一份鸡翅 总数$140有找侍应💁🏻‍♀️楼面人手唔多,感受到佢哋系专业嘅

嚟到呢到梗系食招牌餐啦-豉油汁到识食鸡脾煎蛋饭-
至识食鸡脾岀前一丁

都可以见到鸡脾有半只碟咁大😍

👇🏻👇🏻皮脆肉滑✨

最后仲嗌咗个-卤水鸡翅- 但唔记得影相😅

🐽食咗两个餐+一份鸡翅 总数$140有找
侍应💁🏻‍♀️楼面人手唔多,感受到佢哋系专业嘅

至识食鸡脾煎蛋饭
知识食鸡髀捞岀前一丁