2010-07-27
星期五晚行左1日街,因为中午吃左九龙城乐园饱得很。原本晚上不打算再豪吃,但系友人就叫左我地齐齐黎依度吃扒,呵呵,难得一起聚下,当然要去啦。行左几间唔同分店,终于系依度稳到友人啦,距地等左我地半个钟搞到几唔好意思。入面d侍应居然个个都打晒呔,好正式咁,而且个个都几好礼貌,感觉马上舒服晒,我地3个人order左个羊扒陪罗宋汤,而我就唔多好吃肉,就要左个铁板龙利鱼配罗宋汤。3个羊扒齐齐上,好壮观的场面出面。劈里啪啦声音,再加埋黑椒汁,冒出阵阵烟气,哈哈,我地4个既开心又惊讶,望落去好似几好吃咁。好快我既龙利鱼都上台,哇,好大一条,我地个个简直兴奋不得了,赶紧动手动脚开餐。羊扒就好嫩好多块,女仔可能吃一半就饱了,男仔可能能够全吃完吧。而我个就真系一条,连骨都有埋,要自己慢慢咁整,好彩条鱼比较新鲜,肉质还ok啦,反正大家吃得劲开心,劲过瘾。MK都几多好隐蔽既小店,以后慢慢再试试。
MK都几多好隐蔽既小店,以后慢慢再试试。