2021-03-29 1932 浏览
如果唔系当地原居民推介真系唔知有呢间好野,虽然叫素食,不过又有肉食,有趣,计我话最紧要好食。一口气叫了五个𩠌,最有惊喜的是豆腐,豆味好香浓,问了店员才知道原来是老板娘自家制,另外佢推介我地试埋个豆浆,一样咁正。第二最爱就系荔蓉炸卷,由简单的芋头加上腐竹炸成,真心好食,我最爱香口野。排第三的系芋头鱼,佢都好好食,不过就系差荔蓉炸卷少少,但系都值得试,我最欣赏佢唔太油。第四样我会拣腰果露,做到又香又滑,想试的朋友记住Book位时预订。最后仲有盐焗鸡同八宝鸭,两样都好食的,只系无前面讲的几样野食咁有惊喜。总结︰呢间野超旺,如果想食最好都系订定位,而且订咗位都基本上要等,不过D店员都好有礼貌同好好服务,等一阵都系非常值得的。
豆腐
自家制豆浆