2022-12-10
已经成3年无去台湾🥹🥹 听讲屯市茶木装修左之后无论环境定食物质素 都大大提升😆 环境劲有台式简约设计感~ 位置都阔落左好多👍🏻Menu都好台哈哈~ 佢地仲多左现冲泡茶机~ 即叫即冲❤️🔥 加分加分~ 男朋友一坐低 即刻叫个香辣牛肉面 ~ 佢既大爱🥰 一试枱 已经劲香牛肉汤味! 牛肉超淋身!超松软 😍😍 劲惊喜 面质地口感都好好 🫶🏻 仲要有淡淡地既辣味☺️👍🏻男朋友话一定要再返黎食! 萝卜都好入味~ 路边摊小食~ 一个platter 既概念🫶🏻 我最爱既台湾肠!仲有贴心咁提供埋蒜片😆 好好食~ 炸鸡块~ 炸皮薄 肉厚 热辣辣🔥🔥 仲有两粒猪肉丸 咬落块要爆汁 小心🥰 红葱奶油培根手作面~ 极浓奶油味~ 真系好似系台湾cafe食到既意粉咁😍😍 啖啖都好滋味~ 手作面质感都好好👍🏻 咁多种配料 每一样夹奶油都好惹味! 个酱汁做得几好❤️🔥 好好食🥹🥹🥹 到久违既草莓香草蜜糖欧软砖块🔥🥰相信你地都唔陌生! 卖相100分 🤭 真系要趁热食! 热辣辣既toast 劲脆口 配埋奶油同strawberry ice cream 冷热夹击 双重享受好好食🥹🥹🥹🥹 仲有honey 劲夹! 我同男朋友5分钟就
听讲屯市茶木装修左之后无论环境定食物质素 都大大提升😆
环境劲有台式简约设计感~ 位置都阔落左好多👍🏻
Menu都好台哈哈~
佢地仲多左现冲泡茶机~ 即叫即冲❤️🔥
加分加分~
男朋友一坐低 即刻叫个香辣牛肉面 ~
佢既大爱🥰
一试枱 已经劲香牛肉汤味!
牛肉超淋身!超松软 😍😍 劲惊喜
面质地口感都好好 🫶🏻
仲要有淡淡地既辣味☺️👍🏻
男朋友话一定要再返黎食!
萝卜都好入味~
路边摊小食~
一个platter 既概念🫶🏻
我最爱既台湾肠!仲有贴心咁提供埋蒜片😆
好好食~
炸鸡块~ 炸皮薄 肉厚 热辣辣🔥🔥
仲有两粒猪肉丸 咬落块要爆汁 小心🥰
红葱奶油培根手作面~
手作面质感都好好👍🏻
咁多种配料 每一样夹奶油都好惹味!
个酱汁做得几好❤️🔥
好好食🥹🥹🥹
到久违既草莓香草蜜糖欧软砖块🔥🥰
相信你地都唔陌生!
卖相100分 🤭
好好食🥹🥹🥹🥹
仲有honey 劲夹!
我同男朋友5分钟就秒左😆😆 太好食!
饮品~ 木栅铁观音奶茶 及 金萱柠檬爱玉茶~
奶茶茶底好香浓🥹🥹 珍珠都好烟靭~ 唔会过甜 正! 会再点~
爱玉茶 ~ 清新爽口 仲有小小青柠 ! 开胃之选~
临埋单见到茶木出左罐装茶 比客仔返去自己冲 ! 好贴心 同埋每罐份量唔多~ 大家可以大手购入 试哂唔同味🔥😆
估唔到装修左之后咁大转变 以后去市中心又多个选择🥰❤️🔥