同食肉兽朋友仔食饭,要满足佢,梗系多肉少菜啦,谂左一轮,走左去食烧肉,谂起都流口水。揾左呢间九丁目,舖面阔落,好似坐得几舒服㖞!好,坐低睇下有咩好食先。太多款式,选择困难,拣二人餐唔系烦。牛油果紫菜沙律,开胃前盘,牛油果香软。主角黎啦,啲和牛望落去都好平均,全部都系嫩嫩粉红色,唔同部位,呈不同雪花。十胜和牛肉眼,肉质松软,油花分布均匀,入口柔软嫩滑。鹿儿岛A5和牛西冷,牛腰后端,因为运动唔到,油脂丰富,热溶岀黎油脂鲜甜。蕯摩鸡腿肉,本身唔系好鸡肉既我,都要赞呢旧鸡肉,鸡有鸡味之余,肉质充满弹性。食到咁上下,店员贴心问使唔使上个饭,梗系好啦!温泉玉子紫菜饭,食住烧肉,有暖笠笠既饭,肚仔好舒服。珍宝元贝,超级厚肉,店员帮我地剪开连壳慢慢烧,元贝新鲜爽甜。龙虾尾,一条龙虾尾,我地一人一半都好有肉,烧到红卜卜,用筷子一挑,整旧肉岀左黎,浓郁海鲜果,结实嘅肉质,正!最后仲有雪糕做甜品。

好,坐低睇下有咩好食先。

太多款式,选择困难,拣二人餐唔系烦。

牛油果紫菜沙律,开胃前盘,牛油果香软。

十胜和牛肉眼,肉质松软,油花分布均匀,入口柔软嫩滑。

食到咁上下,店员贴心问使唔使上个饭,梗系好啦!

温泉玉子紫菜饭,食住烧肉,有暖笠笠既饭,肚仔好舒服。

最后仲有雪糕做甜品