2018-08-23
616呢个名一听就知打边炉,好有创意。首先不得不赞的是,服务非常好,服务员非常贴心,除了拎个篮俾我地放手袋物品外,随行因为有小朋友,食野时主动拎匙羹同细叉俾小朋友,方便佢食野,真的值得一赞👍🏻。食物方面发现,酱油款式都多选择,选择困难者就麻烦啦😂花多眼乱。入正题(今日主要食牛)一睇餐单,牛都有好多种不同部位架😍好多部位小妹我见识少,真系听都未听过😂不过好彩服务员都好细心,有一一介绍唔同部位口感等等。上菜,😍全部都系牛由上至下数落去,封门柳,匙柄,三花腱,全部都好新鲜😋我个人最钟意封门柳,牛味好浓肉。匙柄-较适合小朋友食,柔软d。又要再提一提服务真系好,我地完全无叫过加汤呢句野,适当时候自然就有员工主动加汤,现场仲满座的,证明员工真的好细心。这个小食“冰麻牛”好香辣,重点唔会太辣,平时不食辣的我都食到😂自家出品的乌梅汁,开胃,打完边炉都唔觉“济”,应该就系佢嘅功劳啦。除了牛,又乌冬又菜又鱼片,食都咁高质嘅牛,朋友话以后唔食火锅放题,改黎616当放题咁食😂
入正题(今日主要食牛)
不过好彩服务员都好细心,有一一介绍唔同部位口感等等。
上菜,😍全部都系牛
由上至下数落去,封门柳,匙柄,三花腱,全部都好新鲜😋