2009-04-24 14 浏览
刚刚睇完e到d食评 ,真系好惊心,不过试下都无妨丫。首先朋友即日订位,竟然仲订到,我觉得劲惊,因为荃湾同埋其他地方都一早冇位,不过抱住人一世物一世心态,乜都要试试。订左7:30,不过由于有朋友未到,所以谂住食住等,点知waiter哥哥劲好人,开左一间房,叫我地等齐人先计时间㖞!(限时2小时)人都未齐佢就送左d鱼翅比我地食 (味道绝对可以接受架!我食左2碗!)之后仲送左海龙王寿司味道接受啦,冇特别惊喜!不过d刺身就真系吓死人,从未试过成班大食友连一盘刺身都食唔晒,除左北寄贝外,其他都唔错,由其系甜虾同埋鱿鱼,而且仲极少见放题会有剑鱼,而且味道同样鲜甜!炸带子,羊架,天妇罗,鸡软骨,盐烧带子如果10分满我比8分-9分,我去过最少8间放题,鸡软骨都冇e间咁好味!138蚊连埋加1都系141蚊,仲有饮品任饮,我觉得绝对值e个价钱!连荃湾x月花质素都唔及e间!最重要系人少少6个人都比间房你先正,成班人玩到癫都冇问题,而且我地今日超晒时,成3粒钟先走,佢地都冇赶人,服务好过牛阵!其实我觉得绝对唔系之前d劣评讲既咁差,可能换左厨师挂,一试无妨!千其唔好比e d 略有质素既食店埶笠呀!以前食过mk大
刚刚睇完e到d食评 ,真系好惊心,不过试下都无妨丫。

之后仲送左海龙王寿司味道接受啦,冇特别惊喜!

以前食过mk大久保真系难食到死,好似食x咁,仲要贵过e间,一定质素比荃湾x月花好!
劲大盘刺身
2009-04-23