今日下午tea time, 讲真,餐牌好贵,唔系下午茶价钱,一系,佢俾好出色既野食⋯⋯咁我一心以为系后者⋯我叫左拿破仑意份轻量版⋯⋯$49泰式春卷⋯⋯⋯⋯⋯⋯$10热0水⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ $0先讲意粉,卖相好吸引,意粉不够咬口,d菇系未煮得好熟,仲系倾向干身,硬硬地,汁又太稀同太多⋯下午茶质数可接受,但不能$49泰式春卷,请相信我,勿叫,好硬,俾普通既春卷迷理,但唔好食⋯一食知佢放左几日,整返热俾我⋯10蚊食大拿拿一条迷理牌春卷,简直有被骗既感觉柠水,无特别⋯⋯呢个价钱,不如行前少少翠华,或去中外果边d大型有装条茶餐廰⋯⋯价钱同质素比较啱比例⋯⋯最后,没有加一,盛惠$59补充,第一次下午茶去食冬荫公海鲜汤河,正常size, 好似$48,似乎合理些,附近又没有泰河食,都可接受,第二次黎真系中㐲

拿破仑意份轻量版⋯⋯$49
泰式春卷⋯⋯⋯⋯⋯⋯$10