2024-02-29 20 浏览
睇我戴晒颈巾🧣就知韩国🇰🇷真系好冻啦🥶要食番多𝐝野🥢 • 饮埋酒🍶暖下身先得❤️‍🔥揾间街头大排档即冲入去啦💨有冇以为我真系✈️飞左先?😏其实…餐厅📍元朗。店主布置成街头大排档 • 韩国车站🚊 • 地铁车站牌🚏 • 霓虹灯牌🚨...系到打卡📸真系好似去左韩国🇰🇷咁嫁~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪前菜(免费) 泡菜 • 黑豆 • 腌萝卜.▪秘制柚子萝卜 ($20)爽口 • 甜甜地🍊. ▪酱油八爪鱼配沙律菜 ($88)八爪鱼🐙 • 蟹柳🦀 • 半边蛋🥚 • 青瓜🥒 • 紫洋葱 • 红皮萝卜...沙律汁带少甜微微辣🌶.▪韩式炒粉丝 • 素食 ($98)好大碟,即炒夹起时出晒烟😶‍🌫️表面好多鸡蛋丝🍳,配料 : 椰菜 • 菇🍄 • 甘笋🥕…除左我拣既依款素食版🌱,另有肉食版($108)猪肉🐷 / 牛肉🐃可拣.▪铁板济洲黑毛猪 ($188)用腩位够晒邪恶呀,旧旧都好够油脂😈好易就烧到表面香脆✨唔会痴铁板底。烧过后🔥油份逼左出黎, 食落唔会好腻🫢.▪招牌原粒蜂巢蜜米酒 ($98/2人份)朋友仔话系韩国🇰🇷近期好𝐇𝐢𝐭既野饮🍶每只杯入面都会有粒蜂巢蜜🐝配埋
睇我戴晒颈巾🧣就知韩国🇰🇷真系好冻啦🥶
要食番多𝐝野🥢 • 饮埋酒🍶暖下身先得❤️‍🔥
揾间街头大排档即冲入去啦💨
有冇以为我真系✈️飞左先?😏
系到打卡📸真系好似去左韩国🇰🇷咁嫁

▪前菜(免费) 泡菜 • 黑豆 • 腌萝卜

▪秘制柚子萝卜 ($20)
爽口 • 甜甜地🍊
▪酱油八爪鱼配沙律菜 ($88)

▪韩式炒粉丝 • 素食 ($98)

▪铁板济洲黑毛猪 ($188)
用腩位够晒邪恶呀,旧旧都好够油脂😈
好易就烧到表面香脆✨唔会痴铁板底。
烧过后🔥油份逼左出黎, 食落唔会好腻🫢

▪招牌原粒蜂巢蜜米酒 ($98/2人份)
朋友仔话系韩国🇰🇷近期好𝐇𝐢𝐭既野饮🍶
每只杯入面都会有粒蜂巢蜜🐝
配埋会令米酒饮落更香甜 • 唔会好呛酒味,更易入口😝

▪(热) 韩国柚子茶 ($48/2人份)
暖下身...顺手解下酒🤗

🈹餐厅优惠🈹
招牌酱油蟹拼盘 (优惠价$198 • 原价$298)
(酱油蟹𝟏只🦀 • 酱油虾𝟒只🦐 • 麻油紫菜饭🍚)
🔸星期一至五 晚市 ; 星期六/日 全日供应 (*公众假期除外)
🔸记得至少要早𝟏日前打电话预约📞

🔺以上价钱 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
🔺墙上贴左好多海报,有大电视播住𝐊 𝐏𝐎𝐏🎶
🔺近门口位置,有𝟐张𝐏𝐞𝐭𝐬 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐥𝐲枱🐶