2017-03-16 321 浏览
老公明早出Trip所以谂住唔自己煮 是但食d野就回家帮佢整理行理 突然记得荃湾有间新新地既小店 主打Burger 意粉 经过多次就今晚去食个快餐吧 小店内约十几个坐位啦 不过又唔会觉得迫 Menu 几得意 old school feel芝士磨菇汁牛肉汉堡 块牛肉够厚又多汁 连带生菜 蕃茄 芝士 磨菇 哗 上枱时都好惊喜 好想试下能不能够一口咬到 你地估下 我将整个包压一压 就一口咬下 老公即叫你流晒d汁出黎 真系好juicy呀 芝士已经溶合左落块牛肉同陪菜唔会好腻 不得不提佢地选既面包非常啱做汉堡 松软得黎有嚼头 配埋新鲜green salad 伴黑醋 好清新牛肉啡菇芝士汉堡哗 又系超高身 点可能一口咬到呢 出奇地啡菇配牛肉亦系夹 仲要啡菇既汁连丰富的牛肉肉汁 生菜生洋葱丝 好 掂 呀 ~~ 特色炸鸡篮皮脆鸡肉软滑 还有他们用香草调味 阵阵香草香味 兼重要系啖啖肉无骨添 两大件鸡肉 + 薯条 我老公赞薯条够热又脆同味道带甜 起初以为蕃薯条添 但真系粗薯条 周打鱼汤 较稀 足料 不过香滑同汤不太夹其实加少许黑胡椒就够
芝士磨菇汁牛肉汉堡
配埋新鲜green salad 伴黑醋