2021-08-22 149 浏览
之前行过海之恋经过呢间餐厅就觉得佢装修布置好可爱,啱晒钟意打卡嘅人。直望入去餐厅有个好大嘅多士打卡位!但系就系得一个,想坐到呢张枱要早啲去霸位!今次再路过就决定要试吓佢。今次我哋四位,星期六两点几去到都唔使等位,俾我哋坐到最后一张枱。同埋佢流量都算快。依家佢用QR code落单,直接online俾埋钱,佢先会开始煮。慢煮鸡胸温泉蛋牛油果 $78香草肠最薯饼芝士滑蛋 $76*呢两个套餐系配薯条同汽水!其他嘢就要加钱!睇到其他人话服务麻麻地,我觉得还可以,正正常常,冇话差嘅!嘢食方面就反而麻麻哋。食咗第一个薯饼蛋包,味道还可以,但系觉得面包太多酱,有啲肥腻。食到个面包湿湿咁。鸡胸牛油果𠮶个味道以为会淡啲,但系佢哋个酱又系好鬼腻。食到唔想食!同埋个鸡胸系冻㗎,讲真有啲失望!

慢煮鸡胸温泉蛋牛油果 $78
香草肠最薯饼芝士滑蛋 $76
*呢两个套餐系配薯条同汽水!其他嘢就要加钱!