餐厅: 柞木炭家
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
🐯去旺角T.O.P.叹晒个韩式烤肉套餐🐭 ⭐️按「更多」睇详细食评😋懒惰二人组间唔时会去旺中扫下街,但有时都想好楼咁坐低食返餐,呢次我地记去左旺角T.O.P食下韩色烤肉!今次我地点左个$788两人王道套餐,响 #openrice 订位仲有折。泡菜有五款包括泡菜,有薯仔,大白菜,芽菜,海带,另外有一小杯粟米芝士《前菜:黑松露、萝卜蓉,明太子 》 其实唔系太知道个前菜点食🤣个萝卜蓉同松露分别就咁食冇乜味,明太子味道道较有咸香。将明太子同萝卜蓉、松露夹埋一齐食,咁件事又好似啱啱好!《和牛寿喜烧》跟埋一个饭团仔同埋一只蛋黄,轻轻将和牛烧到半熟,再放返落啲饭同蛋浆落去。和牛油香加上香滑既蛋酱,好好食!不过懒惰二人组手残,烧烧下店员应该睇唔过眼,就嚟帮我哋烧🤪《和牛韩国猪肉拼盘》有猪梅肉,猪五花,和牛肋眼上盖,和牛牛肋肉。肉都新鲜好食。不过分量就唔算太多。《神仙雪浓汤》味道道比较淡,感觉一般啦。🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟整体 ❤️食物味道唔错,价位算系稍贵。💚环境比一般韩国烧烤高级,算系有装修。💛服务方面,职员都好似平时韩式烤肉店咁,会帮忙烤肉。Rating: 懒惰鼠😻😻😻+0.5懒惰虎 🤩

《前菜:黑松露、萝卜蓉,明太子 》
 其实唔系太知道个前菜点食🤣

《和牛寿喜烧》

《和牛韩国猪肉拼盘》
有猪梅肉,猪五花,和牛肋眼上盖,和牛牛肋肉。
肉都新鲜好食。不过分量就唔算太多。

《神仙雪浓汤》
味道道比较淡,感觉一般啦。

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
整体
❤️食物味道唔错,价位算系稍贵。
💚环境比一般韩国烧烤高级,算系有装修。
💛服务方面,职员都好似平时韩式烤肉店咁,会帮忙烤肉。

Rating:
懒惰鼠😻😻😻+0.5
懒惰虎 🤩🤩🤩+0.5

📍柞木炭家
旺角弥敦道700号T.O.P This is Our Place 5楼501号舖
💰人均消费:$350⏰营业时间:12:00-16:30 / 17:30-22:00

#懒惰在香港 #lazifooday #香港cafe #旺角美食 #旺角餐厅 #旺角韩烤 #hkfoodie #hkfood #hkrestaurant #koreanbbq #韩烤 #hongkongfoodie #mongkokkoreanfood #香港好去处  #香港打卡 #打卡餐厅 #留港消费