浸会大学入面原来有间高级西餐厅🍽️一坐低就有牛角包食🥐热辣辣好酥脆🤩❤️威灵顿牛柳要两日前订定,原价$638特价$588👍🏻见多人推荐,就早啲打去订咗先果然无失望,牛柳六成熟左右,一啲都唔鞋,熟嘅位都好嫩,酥皮好脆,唔会油腻,同牛柳好夹😍伴碟嘅薯蓉好creamy好好味🙈要咗个凯撒沙律$78,系我食过最开胃嘅凯撒沙律🥗😂佢只酱系餐厅自己调,完全唔会腻,生菜好新鲜好爽脆,配埋只酱好快食晒~软芝士意大利云吞,莫萨里拉芝士,意式蕃茄酱 $108平时好少食意大利云吞,呢间嘅pasta都出名,见到呢个又系好多芝士嘅组合🤩就试吓!出边白色𠮶旧芝士无乜味,反而云吞入边嘅芝士好好味😍不过得三旧唔够喉🤣细佬钟意食pizza🍕点咗个 巴马火腿火箭菜薄饼 $138Pizza好似饼干咁脆🤩唔会食到好饱滞👍🏻两个人share都OK😝巴马火腿嫩滑无筋,肉质柔软,味道咸香,口感细致,份量够多😁私心想芝士再多啲🤤不过应该会太咸😂多谢朋友,介绍咗个好地方俾我~有机会再嚟过😝

浸会大学入面原来有间高级西餐厅🍽️

一坐低就有牛角包食🥐热辣辣好酥脆🤩❤️

软芝士意大利云吞,莫萨里拉芝士,意式蕃茄酱 $108

细佬钟意食pizza🍕点咗个 巴马火腿火箭菜薄饼 $138

多谢朋友,介绍咗个好地方俾我~有机会再嚟过😝