2018-12-11 5322 浏览
Weekend约咗同朋友庆祝生日,拣咗呢间情调都几好嘅西餐厅。今晚由寿星决定食乜!一坐低冇耐就有面包篮,入面有好几款面包,最好食系脆面包条。我地点左一个set dinner 再加其他嘢。 set dinner 有餐汤同埋前菜。炸海鲜春卷几好味,入面好多蟹肉侍应推介我哋食蒜蓉白酒煮蚬,真系冇介绍错!蚬肉厚肉大只,味道又鲜甜!跟住点左份fish and chip, 餐牌写呢个系小食,不过其实好大份!d鱼有小小㶶,薯条就好正,热辣辣,份量仲要好多呢个系烤德国猪手,$178超大份!外皮好香,入面嘅肉几嫩滑,而且几入味,食肉兽就一定钟意食!旁边酸菜都好正,好开胃的呢个系set dinner的牛柳,好厚身,口感好正,牛味浓郁!配菜都好有heart, 千祈唔好错过!Set dinner 有餐饮同甜品,我哋仲另外点咗甜品!餐厅可以帮我地写埋字,寿星仔见到都有啲surprise下次有庆祝活动可以再嚟呢度!

今晚由寿星决定食乜!

一坐低冇耐就有面包篮,入面有好几款面包,最好食系脆面包条。

炸海鲜春卷几好味,入面好多蟹肉

Set dinner 有餐饮同甜品,我哋仲另外点咗甜品

餐厅可以帮我地写埋字,寿星仔见到都有啲surprise

下次有庆祝活动可以再嚟呢度!
2018-12-09
庆祝纪念