2018-08-22 314 浏览
约左个fd,交收手信,顺便食个午餐。。。。荳子第1次食,上网睇,要去将军澳店,话系分店中最好的叫左2个餐黄金蟹肉意大利粉。咖啡有大大个蟹盖,但无野食的,d蟹肉系拆好左放系意粉面,有少少咸蛋黄,要自己捞黎食。我夹食左1啖试,未捞均匀。。得忌廉味,无咩特别,之后捞好再食,有少少蛋黄香,如果系咸蛋黄的fans,一定会好失望咖啡就正正常常中式片皮鸭蒸包,伴薯条沙律。蜂蜜柠檬个包系好食好多,首先鸭肉好多,加左甜酱,配上蒸包,加上有菜夹埋一齐,真系好似食紧平时的片皮鸭。。。由于我系鸭肉fans.但平时食片皮鸭好大份,要约多几个人一齐食,但e个包一人份,可以得闲黎食下,解下片皮鸭瘾🤣🤣🤣个薯条都要赞下,粗身薯条,外脆内软,好味👍🏻d侍应都要赞,因为一入门口就有条石仔路,我心急行入去揾fd,系我准备行入舖,侍应已经提我要小心行,唔好整亲👍🏻👍🏻总括: 为左个包,我会再黎,但意粉就免啦,可以试过另一款
约左个fd,交收手信,顺便食个午餐

。。。。荳子

第1次食,上网睇,要去将军澳店,话系分店中最好的

叫左2个餐

黄金蟹肉意大利粉。咖啡

咖啡就正正常常

中式片皮鸭蒸包,伴薯条沙律。蜂蜜柠檬
个薯条都要赞下,粗身薯条,外脆内软,好味👍🏻

总括: 为左个包,我会再黎,但意粉就免啦,可以试过另一款
黄金蟹肉意粉
片皮鸭蒸包