2022-09-24 442 浏览
寻味东南海鲜自助餐 $558 成人 / $288 小童而家冇得飞冇得去外国旅行,就系香港发掘更多好食好去处啦😋第一次去位于马湾嘅挪亚方舟,玩到咁上下,系时候食野😋我地去左挪亚方舟度假酒店入面嘅丰盛阁餐厅,近日嘅自助餐主题系「寻味东南海鲜自助餐」。话明寻味东南海鲜🦞,点少得海鲜其中最喜欢波士顿龙虾,香煎鸭肝多士配罗望子汁。波士顿龙虾系必点之选,大大只好鲜味,肉都几多。鸭肝煎得好香 加上脆脆多士,食完一件又一件😋除左海鲜类,刺身都非常新鲜,而且选择都几多: 三文鱼,呑拿鱼,红虾,八爪鱼等等惊喜嘅系竟然有瑞士热溶芝士😍😍芝士控表示开心😍食完正餐当然要食甜品!雪糕系Movenpick😆😆 重有葡式蛋挞、芝士蛋糕,朱古力蛋糕,面包布甸等等,款式都多,唔太甜,食多几件都唔会漏😙-讲完食物,讲下环境😎呢到嘅地方够阔落,坐得唔逼几舒服食buffet可以由黄昏坐到夜晚,可以睇到青马大桥海景😍好靓好写意食物,环境都唔错,非常适合放假过黎玩同食😆_为食tips:挪亚方舟门票持有人、酒店住客及马湾居民可享85折优惠

寻味东南海鲜自助餐 $558 成人 / $288 小童

而家冇得飞冇得去外国旅行,就系香港发掘更多好食好去处啦😋
第一次去位于马湾嘅挪亚方舟,玩到咁上下,系时候食野😋

话明寻味东南海鲜🦞,点少得海鲜

其中最喜欢波士顿龙虾,香煎鸭肝多士配罗望子汁。
波士顿龙虾系必点之选,大大只好鲜味,肉都几多。
鸭肝煎得好香 加上脆脆多士,食完一件又一件😋

惊喜嘅系竟然有瑞士热溶芝士😍😍芝士控表示开心😍

讲完食物,讲下环境😎
呢到嘅地方够阔落,坐得唔逼几舒服
食物,环境都唔错,非常适合放假过黎玩同食😆

_
为食tips: