2021-06-20
钟意周围去食日本野,估唔到真系有间日本野系铜锣湾😂😂😂真系笑咗出嚟订位都好容易!我点咗:自选丼饭$138:可拣4款食材,我拣咗:北寄贝、甜虾、蟹子、蟹棒,成碗丼都舖满晒我最钟意嘅食材,真系食得好开心😃,蟹棒有3条咁多,而且仲系大大条架😋😋😋我追加埋和风柚子鸡翼$58,鸡翼已经系好入味,面头加埋柚子,令到鸡翼有酸、甜、香、滑嘅多种层次👍🏻👍🏻龙虾海鲜蕃茄汤锅+乌冬$218,好似价钱几贵,但一翻开只龙虾,大只之余,见到满满都系红色嘅膏,即刻😍😍😍,d膏好鲜甜甘香,龙虾肉又好弹牙,食埋个番茄汤乌冬,完全系一个极品美食!非常抵食呢👏🏻再点:烧鸡泡鱼干$38、烧鱿鱼串$38,可以慢慢食,慢慢倾!以间唔赶客架😘😘店员服务十分好,频频换碟,又俾咗我哋几次湿纸巾!抵赞👍🏻
店员服务十分好,频频换碟,又俾咗我哋几次湿纸巾!抵赞👍🏻