2018-11-07 541 浏览
突然心血来潮想去剪头发加染发,所以打算系附近求其食啲野。因为一个人最好都系hea 食个快餐。记得呢间面店已经开左好多年,又长期好多人坐系入面食野,心谂一定唔会差得去边。由于系中午12:30,真系超级多人差唔多坐满晒,不过楼面同厨房都好快手,基本唔洗点等已经有人serve。店外面贴左好多杂志报纸报导佢地嘅clippings, 好似系主打清汤腩。好啦,就试下佢地嘅推介,叫左个牛腩云吞米粉医肚。个汤真系值得一赞,清得黎好浓嘅肉香味,又唔会好油!个牛腩已经煮到好谂,入口即融嘅感觉,而且都系有好香嘅牛肉味!我食到某2-3件有啲好爽口嘅筋,几有咬口,配合入口即化嘅肉真系天衣无缝!不过云吞就一般啦,无任何特别之处。我加埋杯冻奶茶,埋单$48,性价比尚算可以啦,都会继续黎帮衬嘅 😆

不过云吞就一般啦,无任何特别之处。

2018-11-07
  • 牛腩河