2024-09-05
形位于新都城三期地下,舖头入面放咗一张桌球枱、飞镖机同埋睇波嘅大电视我老公最钟意一路食串烧、饮啤酒🍻一路睇波🤭差唔多八点就开始多人之前去另一分店已经试过bar Pacific 出嘅荔枝味手工啤,荔枝果味好浓~好易入口,女仔都饮到~令人一试难忘烧鸡中翼表皮脆香,有少少盐作为调味,鸡肉嫩滑,多汁,经过炭烧,鸡汁和油迫哂出嚟好味!汁烧猪颈肉酱汁浓郁,有些少脆口。烧白鳝肉质弹牙,鱼类来说,我觉得烧鳝系最好食的!原条烧茄子茄子软腍,多汁好味!自家制免治鸡肉棒好有特色,一只生蛋同埋豉油捞埋作为调味,加埋好大卷嘅鸡肉棒喺其他餐厅未食过嘅焦糖菠萝,表皮有少少香脆嘅口感,咬落去菠萝嘅汁漏晒出嚟盐烧三文鱼鳍送啤酒一流,咬落口超级Juicy,三文鱼嘅鱼油都好香,些少盐已经好好味!手打稻庭汤乌冬汤底香浓,乌冬滑溜弹牙,上面加上芝麻同埋紫菜碎,简单好味,配上串烧一流!
烧鸡中翼
汁烧猪颈肉
酱汁浓郁,有些少脆口。
烧白鳝
肉质弹牙,鱼类来说,我觉得烧鳝系最好食的!
原条烧茄子
茄子软腍,多汁好味!
手打稻庭汤乌冬