2017-09-24
今日咁啱男朋友放假就谂住同佢入元朗食好西~元朗不嬲都多嘢食 行到去又新街𠮶度 咁岩就见到一间卖手卷嘅店舖 因为佢个餐牌有好多款式拣所以吸引左我地 我哋去到嘅时候都有几个人喺度等紧我就叫左个海虾加带子嘅手卷 只虾非常新鲜有口感 带子都好大粒好肥厚 呢个系高质嘅手卷比起其他铺头 佢地嘅手卷亦都摆得好靓 啱晒我呢啲港女 最钟意相机食先我哋仲叫咗个极尚刺身丼 超级足料 又有海虾、三文鱼、蛋、三文鱼蟹子 超多𩠌 佢多料之余仲要唔系薄切 可惜无我最钟意嘅吞拿鱼不过我都已经好满足 饱饱~啲鱼生仲好新鲜 鲜甜又有口感 饭亦唔太酸 仲咁岩比我地见到师傅拎左成条三文鱼出黎添呀!虽然店舖少少细 但佢都摆咗一张枱喺度俾我哋堂食 豉油Wasabi都系自助 可以任添价钱方面虽然一个手卷要30几蚊但系佢非常足料我觉得系抵食嘅 非常值得一试🤤👍🏻
所以吸引左我地 我哋去到嘅时候都有几个人喺度等紧