2017-11-29
青蛙2个月前说,假如我公司某个同事1星期都唔发脾气,就请我食饭,终于等到,得咗!又周围找间近,唔太贵,新野,吸引,又唔好咁普通左拣右拣,终于拣这里,希腊菜,环境好彩色,阳光,好有地中海感觉。餐汤好多鸡心豆,红萝卜丝,葱,咸咸地带酸黄色,一般,但个人喜欢食豆,青蛙相反,俾咗大半我食。主菜烧鸡腿,欣赏伴食的薯酱,好滑,好幼,估佢用牛油忌廉打烂,鸡腿几黑,㶶,唔食,鸡肉唔老,无味,,沙律配甜甜酱,是否餐牌说Honey mustard 。sole fillet,唔好以为龙脷柳,是鲶鱼,超级市场急冻最平个只,无味唔紧,本身鱼味都无。牛油柠檬汁,敝,食唔到柠檬味。甜品是朱古力mousse,滑,甜,腻。食物虽然唔得,卖相及餐厅设计搭够,都俾ok。在soho个间分店,每次dinner时间经过都无位,渴望想试,试过今次,唔会去啰!
甜品是朱古力mousse,滑,甜,腻。