2015-09-16 387 浏览
睇野真系唔可以睇表面,去到西九龙中心,谂住试吓隐世拉面,好衰唔衰叫夫人帮手开个openrice睇地址,佢睇到排响隐世拉面下既dream cafe,佢就突然话想转食cafe。一入到去,环境都唔错,见到个带位妹妹,就知呢间野唔系食service。好啦,睇中个手工汉堡个名改得好霸气,就试一试佢。嗌左十声之后,忙住打机既两个waitress妹妹终于过黎落单,落完单佢又走返去拎返部电话打机。等左十几分钟个包终于到喇,饿到hihi既我,一手就拎条薯条食啦,哗,干左d㖞,不过味道还可以啦,似紫菜shakeshake薯条啰,之后切个包黎食,唯一可以赞个汁,其他都系中下水平,包身松又冇弹性,生菜底同麦记完全一样味,最大获系个牛,细旧得黎又松散,散到系揾把刀一切即粉碎,似碎牛汉堡多d。呢个包,竟然收我$88蚊,我去西贡食个超好味汉堡都系五十蚊咋,红磡时新好味过佢十倍都系廿几咋,佢咁既用料,咁都好意思收88蚊,好野!食完个包,夫人嗌左个太极窝夫。完全冇期望下,食呢个窝夫,觉得合格啦,虽然窝夫硬左少少,但算脆口,香蕉都几结实唔会林,雪糕好有拉力,味道唔错。满意!埋单盛惠百九几蚊,唉,真心觉得唔抵食又完全唔值啰
埋单盛惠百九几蚊,唉,真心觉得唔抵食又完全唔值啰!
景观ok啦
太极窝夫