2021-05-24 864 浏览
有日阿妈问我果日去完迪士尼夜晚食咩好,我心谂出到嚟都8点几啦,咁就上eatigo睇下咁夜有咩优惠,就俾我见到呢度食,8:30pm入座就会系50% off,简直系good fit!就即刻book啦!去完迪士尼(果日热到high high)带着疲乏嘅身躯去到餐厅,个reception就话个优惠只限食物,饮品唔适用嘅,咁ok啦!同埋佢同我哋讲9pm last order。望完个餐牌,谂住50% off就丧叫!4个人叫咗4样嘢,仲要全部grande size!首先嚟咗个野莓鸡肉沙律,佢满到装满晒成个碟!菜呀果d都好新鲜,唯独是个沙律酱就比较酸,会chok喉!之后嚟咗个table size pizza,个馅系辣肉肠、菠萝同蘑菇,个pizza唔会好似pizza hut果d咁油,馅料同芝士嘅比例啱啱好,好好食再之后嚟咗个鲜虾鸡肉通粉,个白汁劲正!个长通粉都整得啱啱好!成个粉都好好味!最后临last order嘅时候叫咗个tiramisu后上,个cream cheese好creamy,又唔算好甜,果然系signature!埋单半价咗计埋加一都只系$545,简直抵到烂!

餐前面包

野莓鸡肉沙律

辣肉肠菠萝蘑菇pizza

鲜虾鸡肉通粉

Tiramisu

埋单半价咗计埋加一都只系$545,简直抵到烂!
2021-05-22
餐前面包