2017-02-07 2190 浏览
天悦价钱十年如一日,食咁多次都无加价既!夜晚谂唔到食乜,又去左食天悦啦~我地去左美乐𠴱间,搭轻铁都系搭到美乐就可以了。再一次叫蕃茄薯仔汤底,点解?佢个汤底坚系有蕃茄味架,而且如果无味既话可以再散叫d蕃茄薯仔煲返佢,简直系无限loop呀!好啦 坐低梗系叫左配料先啦!吸收左上次教训,今次老公一枝箭出去攞左鱼皮饺同云吞先,云吞好多馅,爆馅,虾肉好大只!鲩鱼片厚厚地,要煮耐d先食,如果唔系会冻呀!海虾Size中等,虾肉唔觉有雪藏味,尚算滑。讲讲佢d午餐肉,其实午餐肉打边炉真系几正,但佢d午餐肉,唔知叫有心思定点?煎过的,仲过左火位,因为好㶶,阵闻唔系咁好闻。肥牛唔好期望咁多,因为肥肉好多,叫一碟就好了,鸡件反而要赞下!超大件呀,仲要唔系得骨,肉都大大件,熟左之后鸡肉系嫩滑架,是不错的选择!