2016-08-25 2283 浏览
官塘区越开越多餐厅,钟意同朋友饮饮食食o既我就紧系要周围试菜,可惜发觉最近几次试o既餐厅都名过其实,忍唔住要开返个Account同大家share!上星期朋友生日,见呢间餐厅咁多人赞,又做官塘区鲜有o既德国菜,就去试下啦,去到门口见到个装修已经吓一跳!成间茶餐咁o既?? 不过唔试过又点知呢,就照入座order. 首先请大家注意,呢间餐厅晚饭系唔供应水俾客人(估唔到官塘区都开始玩呢招),都唔紧要, 见你价钱唔系贵, 好饮好食就ok 啦! 点知中晒伏!nachos系我至爱,钟意佢上面有唔同酱料俾你点,真系yummy yummy! 见呢度有,就叫返碟试,结果系送黎o既系一堆脆片同一碟仔蕃茄酱,收$60,真系火都黎!再叫个柚子鱼柳,天啊!点解会难食到咁, 卖相已经唔靓,d酱一pat咁挞o系鱼块上,鱼肉系完全无味 (好彩亦都无雪味),但系我俾百几蚊叫左碟煮得仲衰过茶餐厅o既粟米鱼块,真系嬲到震.至于驰名猪手,我真心唔知点解咁多人赞,价钱又比出名o既餐厅贵,又唔好食,干争争,虽然成餐饭系几百蚊,但咁o既食物完全交代唔到啰,冇下次!

2016-08-12