2022-06-30 67 浏览
重游旧地😆一年前都有嚟到呢间burger食嘢,个阵已经觉得呢间工业区burger唔错,对于选择困难症好友好,除咗有burger之外仲有好多款唔同嘅小食奶昔啤酒🍺等等,而且正正就系因为系工业区所以呢间嘅burger价钱好亲民,最平$60都可以食到啦!-今次就试咗除咗burger以外其他嘅嘢食如何,就叫咗一款蜜糖鸡翼再加一份沙律,虽然系轻食为主,但系佢哋绝对冇马虎,沙律入面嘅食材全部都好新鲜而且个份量都唔少,沙律🥗都有成三款选择,另外两款如果想成个感觉冇咁素嘅话,可以去拣加入左猪颈肉既沙律,整体上会冇咁闷而且会比较饱肚少少😴,小食鸡翼方面鸡翼嘅大小都系比较偏小,味道都比较普通似系普通嘅蜜糖鸡翼🍗。最后当然要讲重头戏burger啦,对上一次去就叫咗佢哋嘅热带之堡,已经系小编非常钟意,因为佢哋嘅材料做得好充足,而且千岛酱同burger非常之夹,所以今次就试吓佢哋嘅招牌经典之堡,佢哋嘅牛肉系主打新鲜手打美国牛肉🥩,而且仲有秘制Moo Moo汁,基本上都冇嘢好挑剔😽,仲要只系$60,喺工厂区返工嘅朋友仔真系唔需要谂呢个价钱非常之抵食。-而且仲有室外嘅位置等天气冇咁热嘅时候🥵可以同朋友出去饮个啤酒,
而且仲有室外嘅位置等天气冇咁热嘅时候🥵可以同朋友出去饮个啤酒,但系而家依段时间餐厅隔离有工程做紧所以就比较少人坐室外,室内嘅位置系比较似food court嘅感觉,因为入面都仲有一两间餐厅但系人流都比较稀少🤔
经典之堡
翠绿森林