2018-11-22 93 浏览
之前已经黎过一次,对于食物同员工质素都印象好好,今次又过黎呢边同朋友食饭,发觉佢转左新餐牌呢! 睇落比之前更加吸引,仲新出左依家最hit我至爱的奶盖饮品tim呀!我地都系一人一份share食~炸鱼薯条~ 唔系太肚饿,所以拣左呢份香口小食~ 呢度d薯条炸得好酥脆,超好味!令我有冲动想叫多份炸薯条呀! 至于灵魂炸鱼,毫不吝啬地有三大件,啖啖鱼柳肉,沾上他他酱,prefect match !日本和牛芝士汉堡~ 黑白芝麻包好香,沾左黑松露酱的蘑菇,半溶香浓芝士,和牛汉堡都几juicy ~ 薯条一样香脆,唯一美中不足系面包不够热,但整体都好好食~芝士奶盖朱古力~ 奶盖迷一定不能错过!相比出面好多台式饮品,呢度做得非常出色!奶盖份量多,朱古力又浓滑!超正啊!😍
之前已经黎过一次,对于食物同员工质素都印象好好
我地都系一人一份share食~

炸鱼薯条

薯条一样香脆,唯一美中不足系面包不够热,但整体都好好食~

朱古力又浓滑!超正啊!😍
2018-10-15