餐厅: 十里湘薈
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-09-10 3125 浏览
🇭🇰十里湘荟·二人套餐$988大家中秋节快乐啊 难得中秋节post个中餐应吓节🥮秋季restaurant week又开始咗啦 今次我哋就去左elements试呢间上海野 佢个环境都几靓 而且嘢食都唔错🥰🥰·火曈云吞鸡汤 l 花雕醉鸡 l 酒香鸭肝 l 蜂蜜紫薯鲜准山佢个云吞鸡汤我自己几钟意 佢个云吞超级好食 个皮好滑 之后入面个金华火腿都好甘香 饮落好舒服😌前菜方面佢个花雕醉鸡同鸭肝酒味都几出 而且味道几有层次 之后个紫薯淮山波都好得意 不过都几饱读😈🤣·干烧明虾球 l 黑毛猪叉烧 l 金银蛋小菠菜苗之后佢个虾球劲大只 而且超弹牙 个汁带少少辣味咁 超送饭🦐之后个叉烧部位都拣得唔错 而且个𢙐边好好食 不过我自己就觉得佢个酱汁略嫌多咗少少 所以食到最尾会有少少漏🐷最后个金银蛋菠菜都唔错 金银蛋粉量超够😎😎·蟹粉小笼包 l 抹茶红豆布甸之后佢个蟹粉小笼包个皮做得唔错 而且真系好多蟹粉 满足🦀️最后个抹茶红豆布甸都几有惊喜 佢个抹茶味真系好香 而且上面嘅红豆都好软糯🍵🫘·#rbyeat#rby中菜#rby九龙·📍尖沙咀柯士甸道西1号ELEMENTS圆方1楼火区1008号舖
🇭🇰十里湘荟
二人套餐$988